Friday, 27 May 2011

assalamualaikum

dengan kepala yang memberat, tangan yang dah hilang kekuatan nak menaip, ingin memaklumkan bahawa blog yang first saya, telah di tamatkan perkhidmatannya. oh! betapa hancur berderainya hati ini bila nak update, tak boleh sign in. oh! berkecai! post2 sebelom ni, habes burn macam tu je, hurm, diharapkan kehadiran blog ni, akan ,memperoleh semula followers daripada blog yang first itu. baiklah, cukup sehingga di sini, banyak benda yang harus dilakukan untuk membuat kembali sebuah blog baru, haiyaa!! manyak susah!!

kata hati: masih dalam keadaan pelik, kenapa tak verified email blog yang first tu ek? wtv!
suka? baca and like!

No comments:

Post a Comment